Računovodstvo

Računovodstvo

Računovodstvo

Poduzeće Vemar Plus d.o.o. se od svojih početaka bavi pružanjem računovodstvenih i knjigovodstvenih usluga. Svoju uslugu temeljimo na dugogodišnjem iskustvu i znanju. Profesionalno vođenje poslovnih knjiga i računovodstvenih politika, obračun PDV-a, izrada financijskih izvještaja i komunikacija s nadležnim tijelima za velika i mala trgovačka društva, investicijske fondove, obrte i udruge.

Sastavni dijelovi naše usluge

  • Vođenje poslovnih knjiga za ulazne i izlazne račune
  • Izrada i provođenje računovodstvenih politika
  • Obračun PDV-a
  • Izrada kvartalnih i godišnjih financijskih izvještaja
  • Izrada poreznih prijava
  • Obračun plaće
  • Prijava i odjava radnika na HZMO i HZZO
  • Vođenje blagajničkog poslovanja
  • Porezno savjetovanje
  • Dodatne usluge prema dogovoru

Prednosti naše usluge

Jednostavno poslovanje
Sigurnost i bezbrižnost
Smanjenje troškova
Planiranje i kontrola
Potpore i poticaji

Suradnjom s knjigovodstvenim servisom Vemar Plus d.o.o. imat ćete više vremena za vođenje svog poslovanja jer za Vas odrađujemo svu poslovnu administraciju i vodimo brigu o svim Vašim poslovnim i poreznim obvezama. Za Vas predajemo sve izvještaje, obrasce, formulare, prijave / odjave zaposlenika i komuniciramo s državnim tijelima kao što su Porezna uprava, HZMO, HZZO i FINA.

Kako biste uštedjeli Vaše vrijeme, svu potrebnu dokumentaciju možete nam dostavljati elektronički bez potrebe za fizičkim dolaskom.

Kontinuirano pohađamo specijalističke seminare i edukacije te pratimo stručnu literaturu iz područja računovodstva, poreznih propisa i zakona da poslovanje naših klijenta ispunjava sve zakonske propise s najmanjim troškovima.

Za sve naše klijente izrađujemo specijalizirane kontroling izvještaje za upravu poduzeća kako bi mogli planirati poslovanje, rast prihoda i smanjenje troškova. Izvještaji su prilagođeni isključivo Vašem poduzeću i potrebama.

Još jedna od pogodnosti koju pružamo našim klijentima je kontinuirano praćenje svih natječaja europskih, hrvatskih i gradskih potpora i poticaja kako bi mogli na vrijeme aplicirati i dobiti potporu za razvoj Vašeg poslovanja.

Cijena

Cijena računovodstvenih i knjigovodstvenih usluga određena je količinom Vaše poslovne dokumentacije koju je potrebno obraditi odnosno vremenom koje nam je potrebno da bi izradili točne i pouzdane financijske izvještaje. Zbog velikog iskustva i softwera koji posjedujemo u mogućnosti smo smanjiti navedeno vrijeme i na taj način Vama ponuditi izrazito povoljne i konkurentne cijene.

Tako na primjer cijena naše računovodstvene usluge kreće od 300,00 HRK mjesečno za najjednostavnije poslovne subjekte te uključuje sve računovodstvene poslove i izradu godišnjih financijskih izvještaja bez skrivenih troškova za vaše poduzeće, obrt ili udrugu.

Kako bi dobili ponudu s cijenom naše usluge za Vaše poduzeće pošaljite upit pomoću niže navedene forme.

Kako vam možemo pomoći?

Kontaktirajte nas telefonski ili putem e-mail-a…

Tražite novo računovodstvo?