Vesna Kulić, ovl. rač.Director

placeholder
Područje specijalizacije
  • Računovodstvo
  • Obračun plaće
  • Porezno savjetovanje
Edukacija
  • ovlašteni računovođa

Preko 30 godina iskustva i usavršavanja u području računovodstva,obračuna plaće i poreznog savjetovanja pruža klijentima izuzetnu dodanu vrijednost u vidu poreznih optimizacija poslovanja i razumjevanja poslovne okoline u kojoj posluju naši klijenti.

Vemar Plus d.o.o. ostvaruje rezultate za svoje klijente na temelju velikog poslovnog iskustva, znanja i mogućnosti prilagodbe različitim klijentima u različitim poslovnim situacijama. Navedeno definira našu prednost u odnosu na druge knjigovodstvene servise i računovođe.

Prije osnivanja poduzeća Vemar Plus d.o.o. Vesna je radila u odjelu računovodstva velikog uslužnog poduzeća iz Zagreba u kojem je stekla svoja prva znanja iz područja knjigovodstva. Od osnivanja upravlja poduzećem te kontinuirano radi na razvoju računovodstvenih usluga koje poduzeće pruža za brojne klijente. Od početaka poduzeća do danas stječe veliko teorijsko i praktično iskustvo u području knjigovodstva kroz svakodnevni rad, proučavanje poreznih zakona i pohađanje certificiranih edukacija i seminara.

Publikacije

contact details

+385 1 2312099
Kaptol 13
10000 Zagreb

Social Profiles

Pošaljite upit

Ako ste zainteresirani za besplatnu konzultaciju kontaktirajte nas pomoću obrazca:

    Kako vam možemo pomoći?

    Kontaktirajte nas telefonski ili putem e-mail-a…

    Tražite novo računovodstvo?